Bookmark and Share
Her er du: Forsiden » Partner
Indhold
Nyhedsbrev

Få en mail når vi skriver en ny PHP-artikel, holder et nyt gratis kursus, eller når der sker andet godt i vores verden:

Din email:
 

Partner

Det er Moski2-partnere der implementerer hjemmesider på vores platform. Vi gør det også selv i ny og næ for at bevare kontakten til vores eget produkt fra den anden side af bordet, men vi vil faktisk hellere bruge tiden på at gøre platformen endnu lækrere at bruge for vore partnere.

Hvad får jeg ud af at være partner?

Som Moski2-partner kan du regne med at der bliver lyttet til hvad du siger, og modsat så mange andre kommercielle og open-source systemer vi har mødt, så har vi et ansigt og et kontor du er velkommen på anytime.

Af fordele ved et liv som Moski2-partner kan nævnes:

  • De direkte henvendelser vi får fra slutkunder sender vi som oftest videre til en eller flere partnere, da vi som nævnt fokuserer vores energi på platformen og ikke på enkelte implementationer - du får altså forretning fra os.
  • Du får naturligvis hostet din egen hjemmeside på vores platform uden beregning.
  • Du får et demosite stillet til rådighed som du kan bruge i salgsøjemed.
  • Vi tager gerne med dig til kundemøder hvis du enten har brug for lidt "backup" eller hvis du vil være sikker på ikke at blive overrumplet af kunden med et spørgsmål til platformen som du ikke kan svare på.
  • Vi tilstræber jævnligt at indbyde partnere til inspirationsdage, hvor vi går i dybden med et aspekt af platformen (eller måske et tredjeparts-produkt som med fordel kan anvendes sammen med Moski2-platformen).

Hvad får I ud af at have mig som partner?

Forhåbentlig får en masse god input til hvordan vores platform kan blive endnu bedre, og hvordan vi kan gøre det endnu nemmere for dig som udvikler at få små og store hjemmesider i luften på ingen tid.

De kunder du bringer ind til systemet (eller vi bringer til dig) skulle gerne sørge for at skabe det råderum der gør at vi kan implementere alle de lækre features som vore partnere efterspørger, og på den måde er der tale om gensidig afhængighed.

Vi er kort sagt intet uden vore partnere, så tag og hop ombord og nyd opmærksomheden.

Hvis det frister og Moski2 Platform lyder interessant, så anbefaler vi at du starter med at melde dig til et af vore gratis introkurser, og så tager vi den derfra.

Ønsker du en mere uformel og diskret snak om hvad du kan få ud af et partnerskab med Moski2.net, så kontakt os og lad os få en sludder.