Bookmark and Share
Her er du: Forsiden » E-handel
Indhold
Nyhedsbrev

Få en mail når vi skriver en ny PHP-artikel, holder et nyt gratis kursus, eller når der sker andet godt i vores verden:

Din email:
 

E-handel

Når vi taler om e-handel tænker vi bredere end den traditionelle webbutik der sælger bøger, bamser eller bananer leveret til døren.

Her er et par forskellige eksempler på hvordan online betaling bliver brugt af tilfredse Moski2.net-kunder:

CBS MBA Alumni Society

Kradser kontingenter ind fra mere end 1.000 medlemmer online. Vores system genererer automatisk PDF-fakturaer, sender mails rundt til medlemmerne med unikke links, hvor man kan klikke sig ind og betale sit kontingent. Når man har betalt får man automatisk tilsendt en faktura med kvittering påstemplet.

Fra administrationen af systemet er det muligt at sende rykkere ud til dem der endnu ikke har betalt, men ellers passer systemet sig selv, og pengene tikker stille og roligt ind på foreningens konto fra de mange medlemmer der arbejder hele kloden rundt.

The American Chamber of Commerce

Modtager betaling for alle deres arrangementer online. Moski2 Pro håndterer hele tilmeldingsprocessen: Får folk til at bekræfte deres tilmelding via email, tager mod deres online betaling, sender dem reminders om arrangementet på email og SMS, lukker ned for flere tilmeldinger hvis antallet af pladser af opbrugt eller tilmeldingsfristen er overskredet.

Igen skal administratorerne ikke lave meget andet end at nyde balancen på bankkontoen.

Pentaprint.dk

Her kan du få trykt dit eget fotografi på forskellige lærreder og vælge hvordan det skal indrammes. Du uploader dit billede hvorefter vi analyserer det og bestemmer hvilke lærreder og rammer der kan passe til størrelsen af dit billede. Lidt lækker Web 2.0 senere har du defineret hvilket udsnit af billedet der skal anvendes og du bestiller dit unikke billede med et klik.

MB Specialist

Jo, jo, vi har da også den traditionelle webshop i sortimentet - eller rettere, en ikke helt almindelig webshop. MB Specialist sælger Mercedes-reservedele og kører deres løsning i en stribe forskellige lande.

Alle bygger på den samme implementation i Moski2 Pro, og kombinerer MB Specialists egne 600.000 varenumre med de lokale partneres egne varesortimenter.

Systemet bruger den eksterne database-adapter til at integrere med virksomhedens ERP-system, så webshoppen i de mange lande altid er 100 procent i sync. med det fysiske reservedelslager som er grundlaget for hele online biksen.

 

Læs også om vores gratis betalingsgateway.